AKO STE UPLATILI ANI KORAĆ 2.000 NA RAČUN, POZDRAVITE SE S PARAMA, ZASAD?! Evo kako to starleta iz Ivanjice objašnjava
Foto: Printscreen

pravda se

AKO STE UPLATILI ANI KORAĆ 2.000 NA RAČUN, POZDRAVITE SE S PARAMA, ZASAD?! Evo kako to starleta iz Ivanjice objašnjava

Stars -

Velika prašina na društvenim mrežama podigla se kada je starleta iz Ivanjice Ana Korać najavila nagradnu igru na svom Instagram profilu, a da pritom nije imala dozvolu za organizovanje ovakve akcije.

Zbog prekršaja koji je napravila starleti preti kazna zatvora, ona se sada oglasila i pravda se.

Naime, Koraćeva je na Instagram profilu objavila nagradnu igru u kojoj poziva ljude da uplaćuju po 2.000 dinara na privatan račun i da kao dokaz pošalju fotografiju uplatnice i samim tim stiču pravo da budu u igri za nagradu.

Ipak, Ana je zaboravila da kada su ovakve akcije u pitanju, zakon izričito nalaže da igre na sreću mogu samo pravna lica da organizuju i to ako se prijave na vreme i po svim pravilima prođu određenu proceduru, te na kraju dobiju dozvolu.

- U ovoj igri učestvovaće samo 5.000 ljudi, od kojih će samo jedan postati vlasnik ovog automobila. Ukoliko želite da baš ovaj auto bude vaš za 2.000 dinara, za inostranstvo 17 evra, sve što treba da uradite jeste da uplatite 2.000 dinara i uplatnicu pošaljete na Vajber - napisala je Ana uz fotografiju na kojoj pozira na automobilu. U opisu je dodala i da će dobitniku lično ona dovesti automobil.

Iako je u postu koji je okačila na svoj Instagram napisala broj telefona na koji bi njeni pratici uplatili po 2000 dinara, Koraćeva je lagala da nagradna igra nije počela.

foto: Printskrin Instagram

- Ne počinjemo dok ne dobijemo papir, samo sam to okačila dok ne vidim da li će imati zainteresovanih i da li bi ko hteo da učestvuje. Sklonila sam dok ne predamo zahtev jer se dugo čeka - kaže Ana.

Na pitanje zašto je stavila da ljudi uplaćuju novac ako ništa nije sigurno odgovara:

- Nisu imali gde da uplaćuju, niti je imao broj, niti žiro račun. Niti je ko uplatio. Te igre su popularne u inostranstvu i mene su baš zaintrigirale da vidim da li bi i kod nas neko hteo da učestvuje i to je to. Ako prođe sve ponovo ću okačiti igru i nastavićemo - rekla je Ana Korać.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track