RASTA 800 GRAMA SKANKA PLATIO 2.000 €?! Stefan Đurić se ovako branio na saslušanju, a evo šta je rekao o dileru droge!
Foto: Kurir

30 dana pritvora

RASTA 800 GRAMA SKANKA PLATIO 2.000 €?! Stefan Đurić se ovako branio na saslušanju, a evo šta je rekao o dileru droge!

Stars -

Više javno tužilaštvo stavilo je Stefanu Đuriću Rasti na teret krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge, a od izvora bliskog reperu, Rasta se pred sudijom navodno branio da je oko 800 grama skanka nabavio početkom septembra, da je drogu platio navodno oko 2.000 evra i da je nikome nije dao na korišćenje.

Osim toga, Rasta pred sudijom nije želeo da otkrije ime osobe od koje je kupio drogu.

- Rasta je nekoliko sati pred sudijom davao svoj iskaz i tada je do detalja ispričao kada i kako je nabavio drogu, koliko ju je platio... Iako je mnogima teško da poveruju da je 600 grama skanka, koliko je otprilike pronađeno u njegovom stanu, bilo za ličnu upotrebu, Rasta je dao svoje objašnjenje i za to. Rekao je da je otprilike početkom septembra nabavio oko 800 grama skanka i da je, za manje od mesec dana, sam potrošio oko 200 grama - rekao je izvor blizak reperu i otkrio da navodno Đurić ni po koju cenu nije želeo da otkrije ime dilera od kojeg je nabavio drogu.

- Iako se tereti za teško krivično delo za koje je zaprećena kazna od tri do 12 godina zatvora, Rasta nije želeo da kaže ko mu je prodao drogu.

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track