RADE LAZIĆ POKRENUO 2 TUŽBE PROTIV KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Dosta mi je pretnji tog KOMPLEKSAŠA, uzima moje dete u LAŽLJIVA USTA!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

BRUTALAN

RADE LAZIĆ POKRENUO 2 TUŽBE PROTIV KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Dosta mi je pretnji tog KOMPLEKSAŠA, uzima moje dete u LAŽLJIVA USTA!

Stars -

Neprijateljstvo Kristijana Golubovića i Radeta Lazića traje još od rijalitija "Farma".

Njihov sukob prerastao je u fizički obračun, nakon kog je Golubović diskvalifikovan iz tog TV formata. Međutim, tenzija nije ublažena ni nekoliko godina nakon obračuna pred kamerama.

foto: Nemanja Nikolić

Nakon što je Lazić napisao parodničnu pesmu na račun Kristijana, Golubović mu je javno pretio. Lazić je protiv Kristijana podneo krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti, o čemu je otvoreno govorio.

"Tačno je da je pokrenuta tužba protiv Kristijana Golubovića, tačnije dve tužbe. Ne želim puno da pričam o tome u ovom trenutku, ali dosta je više da slušam razne pretnje i uvrede od tog kompleksaša u čije lovačke priče iz nepričave veruje, izgleda, samo on. Od onog trenutka kada je moje dete i porodicu uzeo u ona lažljiva usta, rešio sam što se u narodu kaže da ga teram do "Božije kuće". Sigurno je da ćemo na sudu pored novčane naknade tražiti i zatvorsku kaznu. I ono što je najbitnije sav novac koji dobijem od ovog suđenja ići će u humanitarne svrhe", otkriva nam Rade.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja