ĐOLE ĐOGANI PROGOVORIO O ODNOSU SA GAGIJEM, LUNOM I ANABELOM: Ne bežim ja od njih, ali mi nismo isto! Mora da se pravi RAZLIKA!
Foto: Sonja Spasić

ISKREN

ĐOLE ĐOGANI PROGOVORIO O ODNOSU SA GAGIJEM, LUNOM I ANABELOM: Ne bežim ja od njih, ali mi nismo isto! Mora da se pravi RAZLIKA!

Stars -

Denser Đole Đogani za sebe može slobodno da kaže da je ispunjen i srećan čovek, jer svoje četvoro dece je izveo na pravi put.

O roditeljstvu i kakav je tata kaže da najbolje mogu da pričaju Slađa i Vesna, a on je sada otkrio kako je vaspito svoju decu i šta sebi nikada nije dozvolio.

"Trudim se da ne pričam o rijalitiju jer ako pričam izvuče se nešto pogrešno, a ako ćutim ponovo ispadnem grbav. Bilo da pričam istine ili laži o rijaltiju iz tih tema uvek izađeš prljav. Moja druga porodica se tim rijalitijem bavi i ja im stvarno želim sve najbolje. Ne mešam im se u živote, ja mog brata volim i poštujem i ne mogu da ga osuđujem. Nemam ništa protiv njih, ali kada su Luna, Anabela i Gagi ušli u rijaliti, želeo sam ljudima jasno da stavim do znanja da mi nismo isto i da prave razliku. Ne bežim ja od njih, ali dosta puta mi se desilo da mene zaustavljau na ulici i govore kakav sam otac Luni, a ja to nisam", otkrio je denser.

foto: Kurir Televizija

BONUS VIDEO:

Kurir.rs / DeToxic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track