Najnovije vesti

TO ŠTO NISAM SAČUVAO PORODICU JE MOJ NAJVEĆI PORAZ U ŽIVOTU! Bane Mojićević otkrio zbog čega se RAZVEO, evo šta je bio RAZLOG!
Foto: Pritnscreen

iskren

TO ŠTO NISAM SAČUVAO PORODICU JE MOJ NAJVEĆI PORAZ U ŽIVOTU! Bane Mojićević otkrio zbog čega se RAZVEO, evo šta je bio RAZLOG!

Stars

Bane Mojićević je uvek raspoložen za pesmu, a kako je istakao raspoloženje mu ne zavisi ni od čega, već isključivo od njega samoga. 

On je sada priznao da voli da popije koju čašicu više, pa otkrio i kakav je kada je u kafani. 

"Pijem iz zadovoljstva a i zbog emocije. Gde zaradim novac tu i ostavim. Najveći bakšiš sam dobio na jednoj privatnoj žurci u Crnoj Gori, dole sam kao Tito. Najviše volim ljubičaste novčanice, i te varijante, kad vidim ljubičastu, izmislim tekst ako ne znam, na licu mesta, i komponujem ako treba", rekao je pevač. 

Na pitanje da li se plaši za svoju egzistenciju, s obzirom da mnogi pevači sada ne nastupaju, on odgovara:

"Nisam, poslednjih godina sam ozbiljno razmišljao o finansijama. Miran sam, nemama razlog za stres i brigu. Memam potrošačke navike, živim potpuno normalno, najveći novac ostavljam u kafanu". 

foto: Pritnscreen

Mojićević se nedavno razveo od bivše supruge Milice, te je priznao da je pokušavao da sačuva zajednicu, ali nije uspeo, što smatra životnim porazom. 

"Nisam zbog kafane izgubio ženu. Sada sam slobodan, i to nema veze sa emotivnim statusom, status je potvrđeno slobodan. Izgubio sam je zbog nerazmvanja, loše komunikacije i ljubavi, sa obe strane. To je moj najveći poraz koji sam doživeo u životu definitivno. Pokušavao sam više puta poslednjih godina da sačuvam zajednicu, ali ovo je najbolja odluka što će se pokazati u narednom periodu. Sada smo u korektnim odnosima, sarađujemo po pitanju dece, i to je jedni važno", rekao je Bane u "Premijeri". 

foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...