HIT

IMALA SAM NOS ODAVDE DO BATAJNICE! Svi komentarišu Anastasijine operacije, a evo šta je zapravo RADILA na sebi! (KURIR TELEVIZIJA)

Stars -

Da uvek stane iza onog što uradi u životu, još jednom je potvrdila ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija.

Nedavno je komenatrisala da joj nisu strani fotošop i filteri, a ovog puta od publike nije htela da sakrije plastične zahvate kojima se podvrgla.

Onima koji se protive plastičnim operacijama i negoduju, poručila je da je ne gledaju ako im nije lepo, a ako jeste, da to slobodno i pohvale.

foto: Kurir Televizija

- Jedino što mogu da kažu za mene jeste - izoperisana. Prvo, dosta se menjam, imala sam mnogo oscilacija u kilaži. Kažu da sam cela izbotoksirana, a ne znaju ni šta je botoks. Pa onda jagodice sam radila... nema veze sa životom. Kruži moja slika na internetu na kojoj sam imala 13 godina i imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo i onda kažu izoperisana. Na toj slici mi je nos odavde do Batajnice. Ali, priznajem, nisam bila zadovoljna zbog nosa i operisala sam ga. Ali samo jednom. Zbog njega sam bila nesigurna - iskrena je Anastasija.

Na pitanje da li misli da je lepa, rekla je da je zadovoljna svojim izgledom a hoće li se zadržati samo na ovoj estetskoj korekciji ili u budućnosti planira da ugradi i silikone, saznajte u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

foto: Kurir Televizija

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track