STRAŠNO

OTAC JU JE TUKAO I ŠIŠAO NA ĆELAVO: Pevačica progovorila o BRUTALNOM NASILJU! Uzela nož i otkinula mu deo mesa! KURIR TELEVIZIJA

Stars -

Crna statistika pokazuje da je u porodičnom nasilju u prvoj polovini godine ubijeno 15 žena, dok je 11.000 prijavljenih slučajeva torture, batinanja i psihičkog iživljavanja.

Jedna od javnih ličnosti koje su progovorile na ovu bolnu temu je i pevačica i rijaliti učesnica Vesna Rivas. Kako je otkrila u "Pulsu Srbije", prvo je bila žrtva porodničnog nasilja u primarnoj porodici, od strane oca, a kasnije i od bračnog partnera. "I ja sam bila žrtva nasilja, bar pokušaja ali sam ja to sasekla, pa po cenu i života i svega. Imala sam tu neku ludost i hrabrost kada me je otac tukao zbog izbora partnera. Čak me je šišao na ćelavo", priznala je ona.

foto: Damir Dervišagić

Prisetila se da je sve prestalo kada je od besa da je sustigne na kraju udario majku, koja je pala na krevet, a ona "poludela".

"Ja sam se zaletela, otkinula mu meso, uletela u kuhinju za nož ili otkud znam u tom afektu šta bih uradila. Samo sam videla oca da je pobegao na vrata, nikad više nije digao ruku na mene", priznala je Vesna.

Ruku na pevačicu je kasnije digao i njen bračni partner, ali je to uspela da saseče u korenu i danas se vole najvoiše na svetu.

Kako joj je to uspelo, pogledajte u prilogu Kurir televizije.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja