NEKADA SU SE OBOŽAVALE, A SADA NE RAZGOVARAJU! Dve najuticajnije srpske blogerke su bile u velikoj ljubavi, a onda je PUKLA TIKVA!
Foto: Printscreen

svi se pitaju zašto

NEKADA SU SE OBOŽAVALE, A SADA NE RAZGOVARAJU! Dve najuticajnije srpske blogerke su bile u velikoj ljubavi, a onda je PUKLA TIKVA!

Stars -

Influenserku i Jutjuberku Tamaru Kalinić samo na Instagramu prati više od 900.000 ljudi. Njena popularnost je odavno prešla evropske granice. Danas živi na relaciji London-Pariz, ali je vrlo često na različitim krajevima sveta pa su kofer i avion njeni stalni pratioci.

Takođe, jedna od influenserki koja privlači veliku pažnju je Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah.

Njih dve su pre nekoliko godina bile u velikoj prijateljskoj ljubavi, snimale su zajedno za Jutjub, neizmerno su se volele, a onda je pukla tikva.

foto: Printscreen

Zorannah je nedavno prokomentarisala da njih dve nemaju dodirnih tačaka.

"Nemam stvarno komentar. Ja sa njom nemam nikakve dodirne tačke. Nas dve niti pričamo, nit smo se posvađale, niti bilo šta... Ne pratim je. Nismo blokirane jedna drugoj, prosto se ne pratimo, a ja ne ulazim na profile koje ne pratim. ja pratim ljude koji mene zanimaju šta rade i volim to da gledam.", rekla je ona jednom prilikom za IDJTV"

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track