NE VIĐAM SE NI SA NAJBLIŽIMA! Dunja Ilić otkrila da je u DEPRESIJI: Pevačica nakon preseljenja iz Srbije prolazi kroz pravu DRAMU
Foto: Printscreen/Instagram

OGLASILA SE

NE VIĐAM SE NI SA NAJBLIŽIMA! Dunja Ilić otkrila da je u DEPRESIJI: Pevačica nakon preseljenja iz Srbije prolazi kroz pravu DRAMU

Stars -

Pevačica Dunja Ilić npodelila je sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu kroz šta sad prolazi, nakon što se nedavno pričalo o njenoj borbi sa opijatima, ali i preseljenju iz Srbije.

foto: Printscreen/Instagram

"Biću iskrena, jer ne želim da ispadne da bilo kakve obaveze prema bilo kome izbegavam, jer sam umišljena, istripovana itd. Ne odgovaram na poruke, otkazujem obaveze i viđanja jer sam u depresiji", započela je Ilićeva na svom Instagram profilu.

"Ništa ozbiljno nije, ali jednostavno spavam, jedem, radim koliko moram, čitam. Ne viđam se i ne čujem ni sa najbližim ljudima, jer trenutno nisam u stanju", dodala je Dunja, u želji da objasni šta joj se dešava.

"Eto, molim sve poznanike itd da me razumeju što ne odgovaram na poruke, odlažem viđanja. Prosto, ne osećam se dobro", navela je, pa napisala da se već neko vreme nalazi u srpskoj prestonici.

"Nisam godinama bila ovoliko dugo u Beogradu, i još par stvari tu je dovelo do ovoga. Biću bolje, ali mi trenutno treba ova izolacija. Dok mi ne bude malko bolje neću biti na ovom profilu. Divan ostatak večeri svima i ne zamerite", zaključila je Dunja.

foto: Printscreen

Bonus video:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track