SAMO JE JEDNA NA MIŠELOVOM NIVOU: Gvozdenovićev brat NJU priželjkuje za SNAJKU, a evo šta kaže o njegovom pomirenju s Miljanom!
Foto: Printscreen

PONOSAN NA BRATA

SAMO JE JEDNA NA MIŠELOVOM NIVOU: Gvozdenovićev brat NJU priželjkuje za SNAJKU, a evo šta kaže o njegovom pomirenju s Miljanom!

Stars -

Pevač Mišel Gvozdenović imao je mnogo sukoba sa Miljanom Kulić, zatim su uspostavili primirje, a onda je Gvozdenović zablistao na "Zadrugoviziji" i fascinirao široki auditorijum.

Mišelov brat Saša je otkrio da je cela porodica Gvozdenović veoma ponosna na Mišela.

foto: Printscreen

"Za sada smo jako zadovoljni, on je inače dosta miran momak, staložen, možda u nekim momentima čak i povučen, ali to je prosto on. Vidim da se polako opušta, počinje da se zeza, da pravi neke šale sa zadrugarima, to mi se jako sviđa. Konačno se smirila situacija sa Miljanom, pa ima više prostora da komunicira sa ljudima. Ljudi imaju predrasude o njemu, misle da je isfoliran, da ide uzdignute glave, ali on možda ima neki gard, taj stav i tako izgleda u početku, ali kad se upozna sa nekim jako je pristojan i komunikativan. Voli da se druži, on je momak za primer", istakao je Saša.

On je dodao da je očekivao da će Mišel i Miljana u nekom trenutku spustiti loptu, te da navija da njih dvoje nastave druženje.

"Mi smo to očekivali, on je za to da pruži ruku pomirenja, da bude u normalnim odnosima sa njom. Za taj projekat i šou treba da pravi sprdnje sa njom, recimo da nastupaju zajedno na "Zadrugoviziji", to bi bio hit, pun pogodak... Društvo iz paba je baš pozitivno, onaj klip sa štiklama me je baš zasmejao. Druže se lepo, drago mi je se lepo druže i da se međusobno pomažu. Baš smo oduševljeni", naveo je Mišelov brat.

foto: Printscreen

On je otkrio i da u Beloj kući ima dosta devojaka koje bi pristale njegovom bratu, ali ipak, jedna mu je posebno draga.

"Ima dosta lepih devojaka, on još gleda, ispipava situaciju, da li ima neka devojka za njega. Sinoć je imao komunikaciju sa Jovanom misicom, ona je jako lepa devojka i kulutrna, na njegovom nivou. A sviđa mi se i Aleksandra, ona je interesantna, samo joj nije trebalo da ima tu priču sa Filipom, non-stop je u problematici sa njim. Mislim da je počeo da se druži i sa Zvezdanom, možda je to na prijateljskoj bazi, ali se možda nešto i izrodi. Sa Ivanom je samo prijatelj, ona se odlučila za Anđela, baš se zaljubila, ali videćemo šta će doneti vreme", otkrio je Mišelov rođeni brat Saša.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja