MAJA SUMNJA DA JE TRUDNA, A SADA SE OGLASIO JOVICA PUTNIKOVIĆ! Iz bolničke postelje poručio: Trpim bolove, KATASTROFA SAM!
Foto: Screenshot

otvoreno

MAJA SUMNJA DA JE TRUDNA, A SADA SE OGLASIO JOVICA PUTNIKOVIĆ! Iz bolničke postelje poručio: Trpim bolove, KATASTROFA SAM!

Stars -

Maja Marković je danas više puta osetila mučnine, povraćala je tokom emisije i tražila je da uradi test, a sada se oglasio i Jovica Putniković, koji se još oporavlja u bolnici od teške saobraćajne nezgode, ima da kaže na sve to, kontaktirali smo ga.

foto: Printscreen/Zadruga

"Ne verujem da je trudna, ipak je ona tamo već dva meseca skoro. To što povraća ne mora da znači da je trudna. O tome ću svakako misliti kad sve to bude provereno i sigurno. Valjda je imala ciklus u međuvremenu, ne znam, ne bih sve to komentarisao, dok ne budem siguran, ne želim da unapred pričam o tome, želim ipak da sačekam da to se uverim o to", rekao je nekadašni učesnik rijalitija ''Zadruga'' i dodao da se ne oseća dobro, te da je i dalje prikovan za bolničku postelju:

"Uopšte nisam bolje, konstantno sam na trodonima, trpim velike bolove... Ne mogu da se pomeram. Još sam u bolnici, fizički i psihički sam katastrofa. Ne osećam kičmu, noge, ruke... Lekari mi kažu da mi predstoji dug oporavak", rekao je Jovica".

foto: Printscreen Zadruga

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track