ANA SEVIĆ TUŽILA DARKA LAZIĆA! Sve dokaze priložila SUDU, a evo za kada je zakazano prvo ROČIŠTE: Moje dete će saznati celu ISTINU
Foto: Printscreen/Instagram

REŠILA

ANA SEVIĆ TUŽILA DARKA LAZIĆA! Sve dokaze priložila SUDU, a evo za kada je zakazano prvo ROČIŠTE: Moje dete će saznati celu ISTINU

Stars -

Ana Sević je rešila da bivšeg muža otera u zatvor ako joj ne isplati 10.000 evra, koliko joj duguje za alimentacije. Pevačica i voditeljka, koja je u osmom mesecu trudnoće, kaže da je tužila bivšeg muža i da će otići na sud čim se porodi.

foto: Printscreen/Premijera, Printscreen/Instagram

Anu je posebno zabolela Darkova izjava da njihovu ćerku Lorenu nije video čak godinu dana jer mu, kako je rekao, bivša žena to nije dozvolila.

"Ne mogu da uđem u njegovu glavu da bih shvatila zašto je to izjavio... Priložila sam sudu sve dokaze, prvo ročište sa Darkom biće posle mog porođaja. O njemu više ne želim da pričam", rekla je Ana, i dodala da je njihova šestogodišnja ćerka Lorena svesna kakav joj je otac:

"Kada dođe vreme za to, moje dete će saznati celu istinu. Mada, Lorena je već sada dovoljno velika i shvata šta se dešava, iako ja ćutim o tome. Bitno mi je i da moji roditelji i prijatelji znaju ko govori istinu, jer su i sami prisustvovali brojnim neprijatnim situacijama", rekla je Ana Sević.

foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Informer/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track