OGLASIO SE BIVŠI MUŽ MAJE MARKOVIĆ! Otkrio istinu o životu njihovog sina dok je ona u Zadruzi: Ona NIJE VREDNA pominjanja!
Foto: ATA Images

obrt

OGLASIO SE BIVŠI MUŽ MAJE MARKOVIĆ! Otkrio istinu o životu njihovog sina dok je ona u Zadruzi: Ona NIJE VREDNA pominjanja!

Stars -

I dok smo dosad o životu Maje Marković saznavali direktno od nje, ali i od bivšeg emotivnog partnera Jovice Putnikovića, kog je prevarila ušavši u vezu sa Alenom Hadrovićem, sada je stigla i treća strana priče.

foto: Pritnscreen

Naime, njen bivši suprug Radovan, za kog je rijaliti zvezda u više navrata rekla da nije dobar otac, te da ne viđa dete i ne plaća alimentaciju, rešio je da se oglasi i ispriča svoju verziju događaja.

Pre svega, on je istakao da je laž da je njihovo dete kod njenih roditelja, što Markovićeva uporno tvrdi na imanju u Šimanovcima.

"Neka pričaju šta god hoće i ko god hoće, ona nije vredna pominjanja. Moj sin Andrija je kod mene stalno. Ne zanimaju me te priče kako ja ne brinem o detetu. Moj sin je sa mnom kod mene u kući, a kad sam na poslu, čuva ga moja majka, tako da je laž to što ona priča da je dete ostavila kod svojih roditelja", izjavio je Radovan za "Star", a prenose mediji.

foto: Printscreen/Zadruga

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Star/M.M.

- Ne želim da se oglašavam u vezi Maje, dokazala se kakva je osoba, a i kakva je majka. Toliko od mene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track