ŠAKO POLUMENTA UDAO ĆERKU NASLEDNICU: Pevač plakao na svadbi, a evo koji trenutak je bio NAJDIRLJIVIJI!
Foto: Nemanja Nikolić

prelepo

ŠAKO POLUMENTA UDAO ĆERKU NASLEDNICU: Pevač plakao na svadbi, a evo koji trenutak je bio NAJDIRLJIVIJI!

Stars -

Pevač Šako Polumenta čak tri puta je otkazao venčanje svog sina Adisa zbog pandemije koronavirusa, ali mu je veselje nadoknadila mlađa ćerka Rijana.

Naime, Šakova naslednica odlučila je da izgovori sudbonosno „da“ u krugu porodice i najbližih prijatelja, a popularni pevač nije krio radost i sreću na venčanju.

foto: Printskrin/Premijera

"Šako je veoma vezan za svoju porodicu i bio je presrećan kada je njegova naslednica rešila da stane na ludi kamen. Iako je Šako planirao da ćerkino venčanje proslavi sa mnogobrojnim prijateljima i rodbinom, ipak su se zbog pandemije koronavirusa odlučili za intimnu proslavu. Ali to nije sprečilo Šaka da se proveseli i zapeva na venčanju", kaže izvor i dodaje:

"Ipak najdirljiviji trenutak na svadbi se desio kada je Šako zaplesao sa ćerkom Rijanom. Tada su ga obuzele emocije, te je u jednom trenutku počeo da plače", priča izvor.

Inače, svadbeno veselje je upriličeno u jednom prestižnom restoranu u Ulcinju, a gosti i mladenci ispoštovali su sve propisane mere za sprečavanje širenja koronavirusa.

foto: Printskrin/Premijera

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Alo/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track