VESELI GENERAL SIMIĆ! DRAGIŠA ĐUSKA SA ČAŠOM NA GLAVI: Simke uživa, ne mari za koronu! PODIJUM JE NJEGOV!
Foto: Mondo/Stefan Stojanović, ATA images

IDemo Rukice

VESELI GENERAL SIMIĆ! DRAGIŠA ĐUSKA SA ČAŠOM NA GLAVI: Simke uživa, ne mari za koronu! PODIJUM JE NJEGOV!

Stars -

Dragiša Simić je, po svemu sudeći, preboleo bivšu ljubavnicu Ljupku Stević, pa je udario brigu na veselje.

foto: Kurir

U prilog tome svedoči snimak u čiji posed je došla naša redakcija, a na kojem se vidi kako general policije igra, što bi naš narod rekao, za sve pare. I to sa žestinom u čaši koja mu je stajala na glavi. On je đipao, a čaša se nije pomerila ni milimetar. U ovakvom izdanju visokog funkcionera dosad nismo imali prilike da vidimo. Izgleda da se opustio otkako je ponovo postao oženjen čovek, a ne švaler.

Dragiša Simić u akciji
Dragiša Simić u akcijifoto: Prinskrin Fejsbuk

Sve se odigravalo u jednom prestoničkom restoranu, gde je Simke bio na proslavi kod prijatelja. On je čitavo veče bio glavni na podijumu za igru. Nije mario ni za koronu, ni za rastojanje. Gosti su bili oduševljeni njegovim plesnim umećem, a od Stevićeve nije bilo ni traga ni glasa. Ljudi su ga krišom snimali i video-snimke kačili na društvene mreže. Iako je prošlo nešto više od mesec dana otkako su Simke i Ljupka bili tema broj jedan u našoj zemlji, kada mu je ona razlupala dva auta jer je saznala da je vara, njih dvoje i dalje izazivaju pažnju gde god se pojave.

Dragiša Simić lumpuje
Dragiša Simić lumpujefoto: Prinskrin Fejsbuk

Tokom jučerašnjeg dana najpre smo zvali Ljupku, ali ona nije odgovarala na naše pozive, dok je general bio nedostupan za komentar.

LJ. STANIŠIĆ

Stigla presuda General osuđen na uslovnu

Treći osnovni sud u Beogradu je 3. novembra 2020. doneo i javno objavio presudu kojom se optuženi Dragiša Simić zbog izvršenja krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja iz člana 359 Krivičnog zakonika osuđuje na uslovnu osudu kojom je utvrđena kazna zatvora u trajanju od jedne godine i istovremeno je određeno da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljeni u vremenu proveravanja od tri godine od pravosnažnosti presude ne učini novo krivično delo.

foto: Mondo/Stefan Stojanović

J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track