NEVENA BOŽOVIĆ SE UDALA ZA PILOTA I ŽIVI NA RELACIJI BEOGRAD-BUDVA! Pevačica otvorila dušu pa priznala da li ju je slava PROMENILA
Foto: Printsscreen yt

iskrena

NEVENA BOŽOVIĆ SE UDALA ZA PILOTA I ŽIVI NA RELACIJI BEOGRAD-BUDVA! Pevačica otvorila dušu pa priznala da li ju je slava PROMENILA

Stars -

Pevačica Nevena Božović svoj život sa suprugom Nikolom Ivanovićem organizovala je na relaciji Beograd - Budva, a kako kaže, to joj ne predstavlja problem, već uživanje.

"Živimo na relaciji Beograd - Budva, i to je za nas i prirodu naših poslova najlepša kombinacija. Oboje smo hiperaktivni, tako da uvek sebi dobro organizujemo vreme i ispunimo zajedničkim hobijima", priča Nevena.

foto: Printscreen

Tokom virusa korona pevačica je svaki slobodan trenutak iskoristila da se posveti karijeri i stvaranju nove muzike.

"Trenutno sam fokusirana na rad u studiju i na stvaranje novih pesama. Ovaj period mi je zbog toga značio, da što više komponujem i stvaram nešto novo. Moj posao ne podrazumeva samo koncerte, treba se za to temeljno pripremiti, a usput ima mnogo pratećih obaveza koje treba ispuniti", kaže ona, i dodaje da bez muke uspeva da uskladi privatni i poslovni život.

"Uspevam uz pomoć i podršku mog supruga vrlo lako", ističe Nevena, koja kaže da je velika podrška koju deli sa suprugom Nikolom, pored ljubavi, osnova njihovog odnosa.

"Podržavamo i pratimo jedno drugo u svemu. Mogu reći da isto razmišljamo i shvatamo sistem vrednosti."

Na pitanje da li ju je slava tokom godina promenila i da li se druži s prijateljima iz detinjstva, otkriva:

"To je ipak pitanje za moje prijatelje, ja bih rekla da nisam i da to nije moguće u mom slučaju. Porodica mi je uvek na prvom mestu, i kada smo svi dobro, ja mogu da funkcionišem normalno. Družim se i čujem s prijateljima iz detinjstva, znam da ćemo zauvek ostati vezani iako se možda ne viđamo često."

Nevena kroz osmeh dodaje da postoje još neke želje koje nije ostvarila, ali to ne znači da neće.

"Ima ih dosta! Ali sam svesna da ne treba sedeti i čekati, nego raditi na ostvarenju svojih želja", kaže ona.

foto: Printskrin/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track