Najnovije vesti

DEJAN MATIĆ SE NAŠAO U CENTRU TERORISTIČKOG NAPADA U BEČU! Pevač se krio u podrumu restorana: Napadači su bili u našem OKRUGU!
Foto: Damir Dervišagić, EPA

drama

DEJAN MATIĆ SE NAŠAO U CENTRU TERORISTIČKOG NAPADA U BEČU! Pevač se krio u podrumu restorana: Napadači su bili u našem OKRUGU!

Stars

Dejan Matić se u trenutku terorističkog napada u Beču skrivao u podrumu jednog restorana. Pevač je kobne večeri izašao sa suprugom Jelenom i prijateljima u grad ne sluteći da će džihadisti izvršiti napad.

Oni su odlučili da se provedu jer je sledećeg dana na snagu stupao policijski čas zbog koronavirusa, a provod se pretvorio u horor.

foto: Printscreen/Ami G

"Bili smo kod prijatelja u restoranu, i čim smo čuli šta se dešava, sišli smo u podrum i tu smo čekali da napadi prođu", kaže na početku razgovora Dejan Matić.

"Napad je počeo u 20 sati, a mi smo sat vremena kasnije saznali šta se dešava. Već tada su se čule sirene, bio je opšti haos. Na društvenim mrežama se širila panika i tada nas je jedan prijatelj odveo u podrum restorana. Osetio sam se kao da smo u skloništu jer počinje rat. Neki su se uplašili, ali ja sam bio prilično smiren."

Najdramatičniji trenutak večeri je bio kada se proširila vest da teroristi kreću prema mestu gde se nalazi restoran u kom je bio Matić.

"Čuli smo da napadači kreću baš ka okrugu u kom smo bili. Tada je jedan čovek bežeći od terorista, uleteo u restoran. Bio je bled kao krpa, prestravljen i nem. Ništa nije mogao da izusti. On se našao na licu mesta, video je šta se dešava i pobegao je kod nas", priseća se Dejan jezivih scena.

Svi zajedno su čekali da opasnost prođe, pa su tek posle nekoliko sati mogli da napuste restoran:

"Čim je bilo bezbedno, supruga i ja smo seli u taksi i otišli kući. Deca su nam bila sa ženom koja ih čuva. Za vreme napada sam je pozvao i rekao joj da ne paniči. Ona nije ni znala šta se dešava, a deca su spavala."

foto: Printscreen/YT

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Informer/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...