KURIR TELEVIZIJA - EMISIJA SCENIRANJE: Šta biste pitali “ekskluzivnu” Slavicu Ćukteraš? #TiPitaš
Foto: Kurir TV

KURIR TELEVIZIJA - EMISIJA SCENIRANJE: Šta biste pitali “ekskluzivnu” Slavicu Ćukteraš? #TiPitaš

Stars -

Ona je ekskluziva za koju kažu da je mrak! Pevačica Slavica Ćukteraš pamtiće 2020. godinu po burnim dešavanjima. Zbog korone i gnojne angine završila je u bolnici. Ovih dana mediji bruje o tome da je korona ostavila poslednice na njen sluh. Šta Slavica kaže na teme o kojima se i te kako govori u javnosti kada je reč o njenom zdravstvenom stanju, saznaćete ove nedelje u emisiji Sceniranje.

Koliko pevačica intrigira svoje pratioce na društvenim mrežama dokazuju komentari na njene objave fotografija i video snimaka u kojima je u izazovnom izdanju. Zbog toga je bije glas da se posle razvoda „opustila“. Otkako je na brak sa fudbalskim trenerom Vladimirom Avramovim stavila tačku nije viđena u društvu potencijalnog novog partnera. Da li ga samo vešto krije ili joj status singl dame prija više nego ikada, otkriće u emisiji Sceniranje u nedelju od 20.00 kada će sasvim iskreno govoriti o mnogim temama koje se tiču njenog privatnog i poslovnog života.

#TiPitaš: Slavica Ćukteraš odgovara i na vaša pitanja! Sve što je potrebno da uradite jeste da pitanja ostavite u okviru komentara na našem sajtu ili putem društvenih mreža u narednih 24 sata, a mi ćemo odabrati najbolja i pitati našu zvezdu.

Ti pitaš - Slavica Ćukteraš odgovara!

SCENIRANJE - nedelja u 20.00 NA TELEVIZIJI KURIR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track