ALEN HADROVIĆ HTEO DA MU ZERINA RODI DECU? Obećavao joj je kule i gradove, a o ovoj prepiski SVI PRIČAJU: Takva mi trebaš za ŽENU!
Foto: Printscreen

haos

ALEN HADROVIĆ HTEO DA MU ZERINA RODI DECU? Obećavao joj je kule i gradove, a o ovoj prepiski SVI PRIČAJU: Takva mi trebaš za ŽENU!

Stars -

Aktuelni zadrugar Alen Hadrović našao se u žiži interesovanja zbog veze sa verenom Majom Marković u "Zadruzi 4", ali ovo nije prvi put da je Alen skrenuo pažnju na sebe zbog žene.

Naime, on je bio u kratkoj romansi sa bivšom zadrugrkom Zerinom Hećom, a ona je zbog Hadrovića imala problema sa bivšim momkom Dadom Glišićem.

On joj je obećavao brak i decu, te ju je navodno nazivao pravom ženom, a nisu izostale ni nežne reči.

foto: Printscreen

"Moram ja nas da doživim, eto to moram, Zerina i Alen. Došao bih da te poljubim u glavicu, i da te snažno privučem uz mene. Da spavaš, uz moje telo, zagrljena. Znam da dosta ljudi voli da ima tvoj prostor. Ja bih te mučio, dok ne zaspimo, ali u toku noći da znam kako miriše tvoja kosa", pisao je Alen.

"U glavi mi je ona moja mršavica lepa, koja ima osmeh od milion dolara. Koja je sa mnom iskrena jedan kroz jedan, onda kažem da je ona moja. Ona će da me voli, da mi rađa decu, da ne bude k*rva neka. Koja će da gleda decu, prava žena... Pa gde je moje pače", samo su neke od poruka koje je Hadrović slao bivšoj zadrugarki.

"Nisam znao ništa o tome mila, ali ona devojka mi ne treba u 99 života, a ova koja si sada treba mi za ženu, baš za ženu", pisao je Alen.

foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja