STANIJIN DEDA HTEO DA BIJE KRISTIJANA ZBOG PRETNJI SMRĆU: Otkriveno šta se dešavalo u tužilaštvu u RUMI! Starleta povukla TUŽBU
Foto: Printscreen/Instagram

ISPLIVALI DETALJI

STANIJIN DEDA HTEO DA BIJE KRISTIJANA ZBOG PRETNJI SMRĆU: Otkriveno šta se dešavalo u tužilaštvu u RUMI! Starleta povukla TUŽBU

Stars -

Stanija Dobrojević navodno je izjavila u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi da je njen deda hteo da bije Kristijana Golubovića jer joj je pretio smrću.

Starleta i bivši robijaš saslušani su u sredu jer je Golubović izjavio u "Zadruzi" da će "lično ili preko svojih ljudi ubiti Staniju ako mu se ne izvini što je rekla da Vera nije njegova ćerka". Tom prilikom pobednica "Farme 6" navodno je otkrila da je njen deda želeo da se obračuna sa žestokim momkom.

foto: Prinskrin / Pink

"Staniju su pitali da objasni zbog čega je pre dve nedelje sedela u autu ispred suda u Rumi u vreme kad je bilo zakazano Kristijanovo saslušanje. Ispričala je da je to uradila zbog svog dede, jer su joj mama Slavica i brat Sani rekli da je pretio kako će doći da se objasni sa Golubovićem! Rekla je da je deda bio veoma uznemiren kad je čuo da joj Kristijan preti smrću, pa je želela da spreči konflikt", otkriva izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, Stanija je pred tužiocem izjavila i da se više ne plaši da bi Kristijan mogao da je ubije, jer ju je ubedio da njegove pretnje nisu bile ozbiljne već zbog podizanja rejtinga rijalitija! Ona je povukla tužbu, a učesnik "Zadruge 4" obavezao se da joj neće naškoditi.

"Kristijan je dao reč da neće povrediti Staniju, niti njenu porodicu. Naglasio je da nikad nije prekršio datu reč, a zatim joj se izvinio", završava priču izvor.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track