POTRESNO

ĆERKA MI JE OSTALA ŽELJNA DEDE! Ilda Šaulić POTRESLA sve: Kad joj je malena rekla OVO o Šabanu SUZE SAME kreću! (KURIR TELEVIZIJA)

Stars -

Popularna pevačica Ilda Šaulić, ćerka pokojnog Šabana Šaulića, nedavno je izbacila novu pesmu "Seks i grad", a o promociji gde je sve prštalo od seksipila i luksuza priča se već danima.

Međutim, koliko god sve izgledalo sjajno, lepoj Ildi ovaj period nimalo nije bio lak.

Osim što je pre nekoliko godina izgubila oca u teškoj saobraćajnoj nesreći, Ilda je letos obolela i od korone, a nažalost, izubila je i bebu.

Kako sama kaže od ovih bolnih situacija još se nije oporavila.

- Iskreno da ti kažem, ja sam veliki borac, ali u životu ne može da stane ništa. Imam svoje dete, imam svojiu porodicu. Nauči čovek da živi sa tim, meni otac mnogo nedostaje i valjda ću naučiti da živim sa tim.

Sa velikom osmehom priča o četvorogodišnjoj ćerki, koja joj velika uzdanica i smisao.

-Dok ona ne ode u vrtić sva pažnja usmerena je na nju. Tek kad ode, ja sednem, popijem kafu na miru i razmišljam o svemu.

Iako ima samo četiri godine, kaže da i te kako sve razume:

- Ona ima četiri godine i sve razume šta se dešava. Sve nas je dovodila u neku mat poziciju. Nekoliko puta je pitala gde je deda, a mi smo joj sve odgovarali da je na putu. Onda nas je samo jednog dana iznenadila kad je rekla: 'Deda nije na putu, on je sa anđelima i on nas čuva' - potresno je ispričala Ilda, a mi verujemo da nije mogla da zadrži suze u toj situaciji.

Lepa pevačica ispričala je i da je malena ćerkica ostala željna dede, kao i on nje.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja