BIVŠI MENADŽER AVE KARABATIĆ IZNEO SVOJU STRANU PRIČE: Bili su intimni dok je bio maloletan, a onda progovorio o DOKAZIMA
Foto: Printscreen/Instagram

OPLEO

BIVŠI MENADŽER AVE KARABATIĆ IZNEO SVOJU STRANU PRIČE: Bili su intimni dok je bio maloletan, a onda progovorio o DOKAZIMA

Stars -

Mnoge je uzdrmala vest da je protiv hrvatske starlete Ave Karabatić podneta krivična prijava zbog navodnih pretnji smrću.

M. V.prijavio je poznatu starletu policiji, a kako kaže, poseduje svu potrebnu dokumentaciju da dokaže njenu krivicu na sudu.

foto: Damir Dervišagić

Da li te je Ava Karabatić kontaktirala nakon što si preduzeo pravne radnje protiv nje?

- Nakon što sam preduzeo sve potrebne pravne radnje protiv nje, blokirao sam je na svim društvenim mrežama, pa nije mogla dopreti do mene.

Koliko su čvrsti dokazi koje ćeš upotrebiti u borbi za pravdu i istinu na sudu?

- Pre svega želim da naglasim da sam preduzeo sve pravne radnje protiv nje, jer sam se osetio ugroženim, ne samo ja, strahovao sam i za porodicu. Naravno da imam dokaze, jer mi je pretila putem glasovnih poruka, inače bez njih ovo ne bih ni pokretao. S obzirom da se radi o krivičnom delu, ne smem iznositi u javnost te glasovne poruke, a nadam se da će se sve uskoro sudski završiti i dokazati prava istina.

Da li si svojevoljno bio u emotivnoj vezi sa Avom ili si bio primoran na to?

- Neki mediji su pisali da sam sve pokrenuo zbog toga što smo bili u vezi dok sam bio maloletan, ali naprotiv, niko me nije terao da budem sa njom u vezi. Nisam je prijavio zbog toga, već zbog pretnji smrću.

foto: Damir Dervišagić

Karabatićeva negira tvoje tvrdnje o pretnjama ubistvom...

- Ne bih komentarisao Avine izjave. Ta ista osoba je pre tri dana objavila da je sa mnom imala samo internet, poslovnu saradnju... Toliko o njenoj izjavi.

Kako se osećaš nakon svega i ko ti pruža podršku?

- Osećam se pozitivno. Imam podršku porodice i prijatelja, a mnogo podrške mi dolazi i od nepoznatih ljudi putem Instagrama.

Podsetimo, Ava Karabatić je imala s*ksualni odnosi sa osobom ispod uzrasta s*ksualne saglasnosti što se smatra krivičnim delom. Međutim, starletu mladi M. V. optužuje zbog pretnji smrću, a po zakonu ko ugrozi lica pretnjom da će napasti na život ili telo tog lica ili njemu bliskog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja