ILDA ŠAULIĆ ISKRENO O SUJETI NE ESTRADI: Svi smo mi različiti! A evo zbog čega kaže da NIJE U PROBLEMU!
Foto: Nemanja Nikolić

OTVORENO

ILDA ŠAULIĆ ISKRENO O SUJETI NE ESTRADI: Svi smo mi različiti! A evo zbog čega kaže da NIJE U PROBLEMU!

Stars -

Ilda Šaulić progovorila je o sujete na estradnom "nebu".

Pevačica ima nekoliko prijatelja sa javne scene, a sada je otkrila i da joj je sujeta nepoznanica.

"Meni je iskreno sujeta neka nepoznanica, generalno mom karakteru i meni lično. Ja se uvek radujem tuđem uspehu i dobroj pesmi, volim da pohvalim i kažem, ja sam takav čovek. Znam da ipak ima i te druge strane gde niko ne voli da pohvali i da takve ljude nadjača sujeta, ali dobro zato smo svi različiti", otkrila je Ilda.

Korona virus je nešto o čemu svi pričaju, a mnoge njene kolege se žale da trenutna situaciju loše utiče na njih jer ne nastupaju već mesecima unazad.

foto: ATA Images

"Uticala je na mene jer sam imala koronu, kod mene je to bilo u nekoj blažoj formi pa je tako i prošlo", rekla je ona i dodala:

"Sigurno je da smo mi pevači desetkovani i zbog nastupa i gostovanja, mislim rada generalno. No, ipak ne mogu da kažem da je samo estrada u problemu, mnogi ljudi imaju stvarno velike glavobolje kako će pregurati ovaj period, tako da ne možemo ni mi mnogo da se žalimo."

Iako u prethodnom periodu nije mogla da nastupa i peva, Ilda je svoje slobodno vreme iskoristila na pravi način i provela ga u krugu porodice.

"Iskreno, ja sam neko ko voli da provodi vreme u kući i sa porodicom, ali znaš kako, kada imaš malo dete onda moraš da smišljaš razne igrice da bi joj bilo zabavno i interesantno. Bilo nam je zanimljivo, ali smo se muž i ja trudili da provedemo kvalitetno vreme sa ćerkom", ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/24sedam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja