Saboraši iz Guče: Ana, izdala si nas!

Ispalila saboraše

Saboraši iz Guče: Ana, izdala si nas!

Stars -
Sat pred koncert saznali smo da Bekuta neće doći u Guču. Nije nam se javila, da objasni zašto nije došla, kaže Adam Tadić, direktor Centra za kulturu

Obećala, pa slagala...Čekali, čekali i nisu dočekali! Stotine saboraša uzalud je preksinoć čekalo da se na saborskoj bini ispred Centra za kulturu pojavi i zapeva Ana Bekuta. Kad je oko pola deset postalo izvesno da se neće pojaviti, dvojica razočaranih Ariljaca krenuli su ka reci Belici.- Odosmo da se utopimo! Čekali smo da je vidimo, da je čujemo, a ona nas je izdala - rekli su nam i nestali u gunguli.Organizatori nisu od Bekute dobili nikakav odgovor zašto nije došla, niti im je ona uputila izvinjenje.- Tek sat pred koncert saznali smo da Ana Bekuta neće doći u Guču. Do ovog trenutka nije nam se javila i nije objasnila zašto se nije pojavila - rekao nam je juče Adam Tadić, direktor Centra za kulturu.Bekuta je, prema Tadićevim rečima, trebalo da dođe zajedno sa predtakmičarskim centrom Zlatibor, s trubačima i pevačima da otpeva nekoliko pesama, a nikakav poseban honorar nije bio ugovoren. Ovo je prvi put da se unapred najavljeni i dogovoreni koncert u Guči otkazuje.- Nema šanse da se Bekuta pojavi na bini do kraja 52. Sabora. Ubuduće ćemo dobro razmisliti s kim ćemo dogovarati koncerte - naglasio je Tadić.U više navrata pokušali smo da dobijemo Aninu izjavu, ali nije ona želela da odgovori na naše pozive.

Tadić: Ubuduće ćemo dobro razmisliti s kim ćemo ugovarati koncerte
Tadić: Ubuduće ćemo dobro razmisliti s kim ćemo ugovarati koncerte

SL Bertran se olešio, ali prijatelji brinu o njemu
SL Bertran se olešio, ali prijatelji brinu o njemu

Francuza „ubila“ srpska šljivovica- Ja sam Olivije, ovo je Sebastijan, iza je Tifani, kraj nje je Sofi, a onaj tamo u ležaljci je „mrtav čovek“, Bertran - predstavila nam se juče u podne u kampu u centru Guče grupa Francuza iz grada Miju, pokazujući na nepomičnu priliku u platnenoj ležaljci iza.- Šta je bilo sa Bertranom? - pitali smo.- „Ubila“ ga srpska šljivovica - okrenuli su na smeh Francuzi, budeći iz kome Bertrana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track