PEVAČ SLOBA VASIĆ OTVORIO DUŠU O IZABRANICI JELENI: U njoj sam pronašao sve! Prijatelja, životnu ljubav i dobru majku našem detetu
Foto: Printscreen/Instagram

iskren

PEVAČ SLOBA VASIĆ OTVORIO DUŠU O IZABRANICI JELENI: U njoj sam pronašao sve! Prijatelja, životnu ljubav i dobru majku našem detetu

Stars -

Pevač Sloba Vasić uživa u ljubavi sa izabranicom Jelenom Karagić, s kojom će se prvi put ostvariti u ulozi roditelja, što ga čini neizmerno srećnim. U njoj je, kaže, pronašao i prijatelja i životnu ljubav, i siguran je da će biti dobra majka, a po smirivanju situacije s koronavirusom, planiraju i da ozvaniče svoju vezu, te i da to proslave, onako kako dolikuje.

foto: Printscreen/Instagram

Osim kao veoma dobar pevač, poznat si i po dugim vezama, ali i bogatom emotivnom životu. Konačno si pronašao svoju izabranicu Jelenu koja će ti podariti devojčicu. Planirate li venčanje, i kada?

- Planiramo, naravno. Sprečila nas je malo ova sadašnja situacija, ali po prolasku korone, planiramo da to uradimo onako kako i i dolikuje.

Šta si u Jeleni pronašao što u drugim ženama nisi?

- U Jeleni sam pronašao sve. Kad to kažem, mislim bukvalno na sve. Žena koja je prijatelj, ljubav mog života… Naravno, znam i da će biti dobra majka našem detetu koje je na putu.

Koliko ti smeta što je tvoja verenica trenutno zastupljenija u medijima od tebe i ima li ljubomore?

- Ne gledam da li je neko od nas zastupljeniji. Medijski smo oboje zaista prisutni, svako u svojoj branši, a i zajedno. Ona je moja “lepša polovina”, tako da je meni drago što ta njena lepota uspešno gazi svoj put i što ona pravi svoje mesto negde dalje, za šta se bude odlučila da će raditi u životu. Ja sam tu da budem podrška, kao i dosad. Ako nemamo jedno drugo, u tom smislu, onda nema ni uspeha.

Deluje da si trenutno posvećeniji privatnom životu nego karijeri. Situacija na estradi nije baš sjajna zbog koronavirusa, i mnoge tvoje kolege su se požalile na to da veoma teško žive. Kakva je situacija kod tebe?

- Posvećen sam jednako. Ne smem ništa zapostavljati. Ali pošto sad čekamo bebicu, naravno da su mi prioritet njih dve. Njima sam posvećen 24/7. A to će tako ostati zauvek.

foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/24Sedam.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track