RAZNEŽILA SE

MILICA U SCENIRANJU OSTALA BEZ TEKSTA: Kada je videla poklon od NJEGA nije mogla da veruje, krenule i suze! (KURIR TELEVIZIJA)

Stars -

Pevačica Milica Todorović pred kamerama emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji nije mogla da sakrije iskrene emocije kada je ugledala video poruku iznenađenja bivšeg dečka Nenada Jovanovića, sa kojim je bila u istoj postavi Zvezda Granda.

foto: Prinstcreen /Kurir tv

"Stvarno pamtim našu vezu po lepom. Mi smo bili zajedno skoro četiri godine i jednostavno kada više nije išlo rastali smo se u prijateljskim odnosima. I dan danas smo u dobrim odnosima, dobri prijatelji. Znam da je ona tu za mene i ja za nju isto tako šta god da treba. Imao sam relativno skoro i ovaj virus. Stvarno je pozvala i pitala da li mi nešto treba. Ona je talentovana, borac je, veliki radnik. Nije se promenila ni malo. Kakva je bila ranije takva je i sada. Iskrena je i to ljudi cene. ", rekao je Nenad.

"Njega poznajem dugo, on je u skladnom braku, raznežila sam se. Hvala na divnim rečima. Ja sam uvek tu za tebe. Ljubi Danila i pozdravi suprugu", rekla je Milica.

Nakon iskrene i dirljive video poruke usledilo je i iznenađenje u studiju kojem se Milica nije nadala.

foto: Prinstcreen /Kurir tv

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track