OGLASIO SE ALENOV PRIJATELJ! Njegov drug priznao kako svi gledaju na odnos sa Majom, a evo šta kaže o vezi sa Zerinom Hećo!
Foto: Printscreen

otvoreno

OGLASIO SE ALENOV PRIJATELJ! Njegov drug priznao kako svi gledaju na odnos sa Majom, a evo šta kaže o vezi sa Zerinom Hećo!

Stars -

Nakon haosa koji se u "Zadruzi" desio u odnosu Maje Marković i Alena Hadrovića, a sve to zbog njenog bivšeg verenika Jovice Putnikovića, ostala je sumnja da će njihov odnos sada ići u skor drugačijem smeru.

Podsećamo, Maji su sinoć stigle stvari iz spoljašnjeg sveta, a kada je atraktivna zadrugarka ugledala neke od odevnih predmeta bila je šokirana. Naime, garderoba koja joj je stigla, bila je kupljena kada je zadrugarka bila van Bele kuće.

Komentar na situaciju koja se desila u Zadruzi, dao je njegov prijatelj. On je prokomentarisao odnos Maje i Alena, ali se dotakao i njenog bivšeg verenika Joce Putnikovića.

foto: Pritnscreen

"Mislim da je normalno sve što se dogodilo. Ipak su njih dvoje rano uplovili u odnos. Sve je to sveže, sve se brzo desilo, i normalno je da će stvari da joj se dese. To što je zaplakala je ljudski i normalno, ipak je ona bila sa njim", rekao je Alenov drug.

Na pitanje kako Alenovo okruženje reaguje na njegov odnos sa Majom, kao i na njihov početak veze, on je dao kratak komentar:

"Kada su tek ušli u vezu, bilo je predrasuda, ali smo videli da se Alen zaljubio i da je to to, a sve ovo što im se dešava će sigurno prevazići", dodao je Alenov drug.

Odavno su obelodanjeni brojni dokazi o Alenovoj pređašnoj romansi sa Zerinom Hećom kojoj je čak i nudio brak, uprkos tome što to bezuspešno demantuje. Njegovog mišljenja drži se i prijatelj, koji ne daje na značaju toj romansi, uprkos brojnim foto i video dokazima.

"Ja smatram da je to bila samo jedna epizoda u njegovom životu. To je bilo kratko, a siguran sam da nije bilo ništa ozbiljno. Što se tiče braka, znam da se šalio, toliko ga bar poznajem", nasmejao se Hadrovićev drug.

foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track