KOMŠIJE IZ ELITNOG DELA NS RASKRINKALE NATU! Bez šminke, sva apa-drapa ide u šetnju, daje dobar BAKŠIŠ, a evo zašto je NERVOZNA
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia

prava barbika

KOMŠIJE IZ ELITNOG DELA NS RASKRINKALE NATU! Bez šminke, sva apa-drapa ide u šetnju, daje dobar BAKŠIŠ, a evo zašto je NERVOZNA

Stars -

Novosadanka Nataša Bekvalac već izvesno vreme provodi u luksuznom kompleksu koji je napravljen u centru Novog Sada.

Prvi komšija koji je hteo da priča rekao je je sretao nekoliko puta i to obično ujutru.

- Vidao sam je ujutru kako šeta kuče. Ljubazna je, a i ako ne stigne da se javi, osmehne se. Niko se nikada nije žalio na nju u zgradi, ne pravi bučne žurke, tolerantna je i pristojna komšinica. Čitao sam u novinama da se ovde doselila, ali nisam mogao u to da poverujem sve dok je nisam sreo. Opravdala je svoj nadimak Barbike - kaže prvi komšija, dok komšinica iz ove zgrade tvrdi da ju je zaustavila da se upoznaju.

foto: Printscreen/Instagram

- Jednom sam je baš zaustavila da je pitam da li je to ona i usput da je pitam kako su joj ćerkice. Znate kako, čim živi u ovakvim zgradama, mora da bude pristojna. Baš na ovom mestu kvadrat nije nimalo jeftin, neki stanovi dostižu cenu i do 3.500 evra po kvadratu. Iako je u pitanju Novi Sad, manji grad od Beograda, ovo je za naše standarde puno. Verujem da je Natašin stan veliki i prostran, te da sa ćerkicama i svojim najmijlijima uživa - kaže Natina komšinica.

Nataša veoma često posećuje pab u kom često pije ceđene sokove.

foto: ATA Images

- Obično poruči kafu ili neki ceđeni sok. Mislim da je bila sa starijom ćerkicom ovde par puta, ali ne pratim toliko estradu pa nisam siguran da li je njena ćerkica ili rođaka. Sve u svemu, uvek se nasmeje, poslednji put je imala naočare. Nije neodlučna, brzo poruči, a još brže i ode. Ne voli puno da se zadržava u zavorenim prostorima. Kada je bakšiš u pitanju, tu je pravi laf. Ponekad ostavi i 500 dinara bakšiša - govori konobar iz poznatog paba u Novom Sadu.

Sličnog mišljenja su i konobari iz obližnjih restorana u koje Nata često svrati, ruča na brzaka, kako kažu, obučena u trenerku, ostavi dobar bakšiš i ode. - Skoro nikada nije na štiklama ni našminkana kada je u prolazu. Pre bih rekla da u pidžami izađe da prošeta psa ili nekoj trenerci, ove sada odrpane što se nose - kaže starija gospoda.

NERVOZNA KAD SE PARKIRA

Obezbeđenje koje se nalazi u prostorijama obližnjeg hotela, kaže da je sretalo Natašu nekoliko puta kada je trebalo da se parkira. Kako kažu, često je nervozna kada treba da se parkira jer u blizni nerma nikad slobodnog parking mesta.

- Često je neraspoložena kad parkira automobil, ali kako i ne bi bila. Problem je što su stanovi u ovoj zgradi u samom centru i teško je bilo gde parkirati se. Kad pogledate, na prvo oko vidite luksuz i sve što okružuje ovaj kompleks, a onda shvatite da je ovde teško se parkirati. Samim tim i Nataša se iznervira, ali dobro, brzo je prode čim se ukaže prilika za mesto - kažu momci iz obezbedenja.

foto: ATA Images

kurir.rs/blic

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track