12 GODINA BOL ZA NJIM RAZARA JOJ SRCE: Marina Tucaković ove stihove posvetila je pokojnom sinu, reči KIDAJU DUŠU
Foto: Zorana Jevtić

žal

12 GODINA BOL ZA NJIM RAZARA JOJ SRCE: Marina Tucaković ove stihove posvetila je pokojnom sinu, reči KIDAJU DUŠU

Stars -

Prvog decembra navršava se 12 godina otkako je Miloš Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, pronađen mrtav u porodičnoj kući u centru Beograda.

Marina je godinama ćutala o ovoj bolnoj temi sve do 2018. kada je istakla da je za nju to bio najteži događaj u životu. Miloševo beživotno telo pronašla je upravo ona.

foto: Damir Dervišagić

"Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite", rekla je svojevremeno Marina.Miloš je pre 11 godina legao da spava, ali se više nikada nije probudio. Kada je Marina pronašla njegovo telo on je bio modar, a Hitna pomoć je mogla da ustanovi samo smrt.

foto: Sonja Spasić

"Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu", ispričala je tekstopisac.

Marina Tucaković je ranije za medije priznala da je samo jednu pesmu posvetila sinu Milošu, "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić, a nakon par godina demantovala je navode da je i pesma Nataše Bekvalac "Hiljadu nula" posvećena njenom preminulom sinu.

"Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić", pričala je Marina.

- Uopšte nije tačno da je tekst pesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pesmu posvećenu njenoj devojčici, pošto ona nju zove ‘sine', objasnila je hitmejker u razgovoru za “Alo”.

Ona je dodala da je jedina pesma koju je posvetila sinu zapravo “Mišo moj” koju je snimila Ana Nikolić.

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu. Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić, rekla je Tucakovićeva.

foto: Zorana Jevtić

Mišu moj

Kad ljudi vide me Znam ja da pomisle Da ono najgore, ipak sam prošla Dobro se pretvaram Sve živo zavaram A svaka pomoć bi Dobro mi došla Sećanja sam zaledila Al' nisam bol pobedila Ne mogu više da zadržim bol Ne pomažu tablete uz sav alkohol I plačem Mišo moj Plačem pred strancima Još ukus tuge peče na mojim nepcima Ne mogu više da zadržim bol Ma neka sam sto puta ja slabiji pol I kada ostarim I kad posivi sve Oči će mi biti od plača crvene Nadaš se, ne nadaš Al' ne možeš da znaš Koliko koraka ko od nas ima I kada prođe sve I kad sve nestane Ostaju ožiljci u nama svima Sećanja sam zaledila Al' nisam bol pobedila Ne mogu više da zadržim bol Ne pomažu tablete uz sav alkohol I plačem Mišo moj Plačem pred strancima Još ukus tuge peče na mojim nepcima Ne mogu više da zadržim bol Ma neka sam sto puta ja slabiji pol I kada ostarim I kad posivi sve Oči će mi biti od plača crvene Ne mogu više da zadržim bol Ne pomažu tablete uz sav alkohol I plačem Mišo moj Plačem pred strancima Još ukus tuge peče na mojim nepcima Ne mogu više da zadržim bol Ma neka sam sto puta ja slabiji pol I kada ostarim I kad posivi sve Oči će mi biti od plača crvene Ne mogu više da zadržim bol Ne pomažu tablete uz sav alkohol I plačem Mišo moj Plačem pred strancima Još ukus tuge peče na mojim nepcima Ne mogu više da zadržim bol Ma neka sam sto puta ja slabiji pol I kada ostarim I kad posivi sve Oči će mi biti od plača crvene

foto: ATA Images

kurir.rs/alo/press/pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track