uživanje

SANDRA AFRIKA SPREMNA ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE: Okitila jelku i luksuzni stan pretvorila u LEDENO KRALJEVSTVO (VIDEO)

Stars -

Pevačica Sandra Afrika spremna je za novogodišnje praznike, a u prilog tome govori i činjenica da je ona već okitila jelku koja krasi njen dom i odmah se pohvalila pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Primetno je da se Sandra baš potrudila oko dekoracije, a prizor iz njenog stana ostavlja sve bez daha, s obzirom na to da podseća na pravu bajku.

S jedne strane jelke pevačica je odlučila da postavi Sneška Belića, dok se sa druge strane nalaze figurice Deda Mrazeva. Ukrasi na jelki su beli, zlatni ili srebrni, dok su joj lampce plave boje.

foto: Pritnscreen

Pevačica Sandra Afrika za svoj dom odabrala je deo prestonice koji je izuzetno popularan među javnim ličnostima. Komšije kažu kako je gotovo svakodnevno sretnu u kafićima, ali i u teretani jer da bi održala dobru liniju, treninge ne propušta.

„Često je tu u stanu, mada se priča da ima još jednu luskuznu kuću izvan Beograda u kojoj boravi. Koristi sve pogodnosti našeg kraja, i može se videti po kafićima, a u teretani je redovna, pa nije čudo što je tako zgodna. Iako se svi tu u naselju znamo, često i družimo, čuvamo jedni drugima decu i posećujemo se u domovima, sa njom malo ko kafeniše. Ona valjda ima svoje prijatelje i krug ljudi sa kojima provodi vreme. Prepoznaju je svi, deca nekad pitaju da se fotografišu, a ona ne odbije“, ispričala je nedavno Sandrina komšinica.

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track