NEKI BAŠ UMEJU SOČNO DA UVREDE, OGROMAN JE PRITISAK! Anastasija otkrila kako se nosi sa RUŽNIM komentarima, pa poslala JAKU PORUKU
Foto: Printscreen/Kurir televizija

iskrena!

NEKI BAŠ UMEJU SOČNO DA UVREDE, OGROMAN JE PRITISAK! Anastasija otkrila kako se nosi sa RUŽNIM komentarima, pa poslala JAKU PORUKU

Stars -

Mlada pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović veoma je aktivna na Instagramu gde neretko objavljuve fotografije i snimke iz svog privatnog života, ali i komunicira sa fanovima.

Ovog popodneva odlučila je da odgovara na njihova pitanja na svom storiju.

"Kako se osećaš kada pročitaš neki negativan komentar ili vidiš u novinama negativne stvari o tebi?", pitao ju je jedan od korisnika Instagrama.

"Trudim se da ne obraćam pažnju. Nije uvek lako. Pojedni ljudi umeju baš sočno da uvrede a da vam nikad oči uživo videli nisu. Ogroman je to pritisak. Meni je važno da sam ja dobro sama sa sobom i svojom glavom, da budem iskrena prema sebi samoj i da znam istinu. Nisam osoba koja teši sebe sažaljeva kad pogreši, već stojim iza svojih grešaka i odmah se trudim da ih ispravim i da poradim na svojim nedostacima. Vreme je najbolji pokazatelj kao što znate, svakoga stavi na svoje mesto, po zasluzi", napisala je ona.

foto: Pritnscreen/Instagram

Ubrzo je dobila i komentar da mnogo liči na svoju tetku Lidiju Ocokoljić, nego na Cecu, na šta je ona odgovorila:

"Imamo nešto. Zanimljivo je da imamo isti mladež na licu, na istom mestu".

foto: Damir Dervišagić

Takođe, nekog je zanimalo i koliko bi dece Anastasija želela da ima, na šta je ona otkrila da bi volela dvoje.

foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track