NEKOG ZAVOLIŠ ZBOG PONAŠANJA PREMA TEBI, ZBOG TOGA GA I OSTAVLJAŠ! Nakon svih SKANDALA sa mužem, Tanja Savić podelila JASNU PORUKU
Foto: ATA Images

poručila

NEKOG ZAVOLIŠ ZBOG PONAŠANJA PREMA TEBI, ZBOG TOGA GA I OSTAVLJAŠ! Nakon svih SKANDALA sa mužem, Tanja Savić podelila JASNU PORUKU

Stars -

Odnos pevačice Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića nekoliko meseci već intrigira javnost.

Dok Dušan tvrdi da su se on i Tanja pomirili, pevačica za medije govori suprotno, a sada je podelila i jedan citat na svom Instagramu kojim je dala do znanja da je navodno ostavila muža.

"Ne zavoliš nekoga zbog boje očiju i kose, pa ni zbog lepote. Zavoliš ga zbog onoga kako se ponaša prema tebi. Zbog toga ga i ostavljaš", poručila je Savićeva.

foto: Pritnscreen/Instagram

Inače, kako je pevačicin prijatelj otkrio za Kurir, Tanja je danima očajna, jer pored sve muke koju ima, njen muž je doslovno prisiljava da mu se vrati. Vrši psihičku torturu nad njom, zabranjuje joj kontakt s porodicom, podsmeva joj se i govori da ako se ne pomiri s njim, nikada neće moći da otputuje u Australiju i vidi svoje najmilije. Upravo zbog toga pevačica je rešila da spusti loptu, tvrdi naš sagovornik i kaže da je ona učinila sve da izgladi odnos s njim. Tokom razgovora telefonom, ali i putem poruka, Tanja je prema Dušanu bila veoma ljubazna, trudila se da mu udovolji, a sve kako mu ne bi bila povređena sujeta. Ipak, i tada mu je stavila do znanja da ne želi da se pomiri s njim, ali je on ubeđivao u suprotno, govoreći da Tanja još nije svesna toga.

Podsetimo, drama između Tanje i njenog muža počela je u aprilu ove godine, kada je on odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju.

foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track