TUŽNO

DŽEJOVU ANDRIJANU ZATEKLA NEPLANIRANA PROMENA NA GROBLJU: Trebalo je prvo da se drže govori, ali desilo se nešto drugo (KURIR TV)

Stars -

Džej Ramadanovski sahranjen je oko 14.40 časova u Aleji počasnih građana, a porodica, prijatelji i kolege ispratili su ga uz zvuke njegove najpopularnije pesme "Nedelja".

Violina je odsvirala čuvenu pesmu, svi su plakali, a potom je Džejev kovečeg spušten u zemlju. Ipak, devojka koja je živela sa pevaćem Andrijana nije bila zadovoljna. Naime, oproštajni govor nije održan pre nego što je Džej sahranjen. Ona je počela da psuje iznervirana zbog toga što se desilo.

foto: Damir Dervišagić

Kasnije je ipak održan govor koji je naterao mnogima suze na oči.

"Draga porodico, danas se opraštamo od oca, prijatelja, našeg brata, velikog pevača, velikog čoveka... Ceo tvoj Dorćol je tužan, ne može se skriti. Pamtio se nemaštinu, ali i velika iskušenja si imao, i uspeo da se izboriš za parče neba, sada si najsjajnija zvezda", deo je govora:

foto: Zorana Jevtić

"Čistu emociju prenosio si pesmom i igrom, nema toga ko tebe nije voleo. Pretvarao si suze u radost, tvoje pesme bile su kao molitva, infuzija za duše koje pate. Pesmama si pobeđivao patnju, lečio si nas humanošću, bio si lek za sve. Verovao si u Bogu, slavio si Svetku Petku."

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja