BOMBA

PREPOZNAJETE LI VRELU PEVAČICU?! Obukla crvenu bundu preko minijaturnog bikinija, uvila kosu, a NE LIČI NA SEBE! PROVOCIRA! VIDEO

Stars -

Pevačica se pojavila u crvenoj bundi, ukovrdžane kose, a ispod je nosila samo minijaturni bikini.

Ona je na svoj Instagram postavila snimak na kom je mnogi nisu ni prepoznali. U pitanju je inače Sanda Afrika koja je navikla da provocira izgledom, a ovaj put je otišla korak dalje.

Sandra je za svoje pratioce okrenula i leđa kameri, što je muškarce navelo da ostavljaju "prljave" komentare. Pevačica je uz sve obula crvene, visoke štikle.

foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija pod umetničkim imenom Afrika, može da se pohvali sa dve velike nekretnine koje poseduje. Jedan luksuzni stan se nalazi u elitnom naselju u Beogradu, gde su joj komšije mnogi poznati, dok kuća u Šapcu ima 700 kvadrata, a čija nam je vrata otvorila.

Ona je zajedno sa bivšim partnerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom uložila veliki novac u tu investiciju i sazidala omaleni dvorac. Afrika je za "Super TV" priznala da je imala pomoć arhitekte prilikom radova na kući.

"Savetovala sam se sa stručnjakom za uređenje doma, ali sam isto tako i ja imala početnu ideju kako bih volela da sve izgleda. Otprilike sam naglasila šta želim da dobijem od prostora, pa je tako i čitava kuća u Šapcu opremljena", rekla je ona.

foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja