NIJE BEZBEDNO?

PRIJO, DA LI SMEŠ TO DA RADIŠ?! Pevačica objavila snimak sina Aleksandra, a zbog ovog su je MAME OSUDILE! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović (Živojinović) sve češće na Instagram objavljuje svog naslednika Aleksandra, kog je dobila u braku sa Filipom Živojinovićem.

Kako je već krenulo praznično raspoloženje i mališa uživa u raznim novogodišnjim čarolijama, poput gledanja simpatičnih crtaća i pesama sa Deda Mrazom i irvasima.

Upravo jednu takvu scenu, kada je dečkić bio "priljubljen" uz televizor je Prija objavila na svom Instagramu, a pojedine mame su se takoreći uplašile što mu je to dozvolila. Komentariše se kako je to zapravo veoma nezdravo za dete, da bude toliko blizu televizora i da bi Prija trebalo da pazi na posledice, koje se mogu odraziti na njegov vid.

foto: Printscreen/Instagram

Drugi ističu da mama Aleksandra i te kako zna da vodi računa o svom mališanu i da neće biti nikakvih problema što je ovaj put stajao bliže ekranu.

"Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim", ispričala je Prijovićka jednom prilikom za "Gloriju" kada su je pitali kome najviše voli da ostavi dete na čuvanje.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track