SOFIJA U MADRIDU IMA JELKU DO PLAFONA: Dugo ju je ukrašavala, a ovo je REZULTAT! Sve za prve praznike SINA ALEKSEJA! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

SPREMNA ZA NOVU GODINU I BOŽIĆ

SOFIJA U MADRIDU IMA JELKU DO PLAFONA: Dugo ju je ukrašavala, a ovo je REZULTAT! Sve za prve praznike SINA ALEKSEJA! (FOTO)

Stars -

Sofija Milošević spremila je pravu bajku za prve novogodišnje praznike sina Alekseja, kog je dobila sa fudbalerom Lukom Jovićem.

Sofija Milošević i Luka Jović spremno dočekuju novogodišnje praznike koji stižu već za nekoliko nedelja. Dokaz za to je i njena objava na društvenoj mreži Instagram koja je oduševila mnoge.

Naime, Sofija je svima pokazala kako izgleda njihova jelka koju su ukrasili u svom luksuznom porodičnom domu u Madridu. Primetno je da je jelka do plafona, na njoj su uglavnom zlatni, beli i plavi ukrasi, dok se ispod nalaze figurice Deda Mraza, jelena i medveda, kao i nekoliko spremnih poklona koje će otvoriti u najluđoj noći.

"Zbog situacije sa korona virusom nismo napustili kuću skoro tri nedelje. Nisam mogla da nabavim sve praznične ukrase koja sam htela, ali sam baš želela da ukrasim jelku. Dekorisala sam isto kao i prethodnih godina, ali sam stavila drugačije boje zbog svog sina. Na kraju sam sve promenila jer drvo nije bilo dovoljno visoko. Evo je jelka koju sam menjala nekoliko puta. Prva jelka za mog sina Alekseja", napisala je ponosna majka na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track