DŽEJ JE VOLEO OVO MESTO, A SAD SE TU NALAZI NJEGOV LIK: Marija Ramadanovski pokazala šta je napravljeno njenom ocu u ČAST (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

DIRLJIV GEST

DŽEJ JE VOLEO OVO MESTO, A SAD SE TU NALAZI NJEGOV LIK: Marija Ramadanovski pokazala šta je napravljeno njenom ocu u ČAST (FOTO)

Stars -

Džej Ramadanovski umro je u snu 6. decembra, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, kolege i prijatelje.

Pevačeva ćerka Marija Ramadanovski na društvenim mrežama pokazala je šta je osvanulo na Dorćolu u čast njenog popularnog oca.

foto: Marina Lopičić

Mural se nalazi na zgradi u Jevrejskoj ulici, na kojoj su puštane projekcije njegovih fotografija u snimaka. U istoj toj zgradi nalazi se i lokal u kom je pevač sa prijateljima provodio najviše vremena.

foto: Printscreen/Instagram

Džej je sahranjen u Aleji počasnih građana, a njegovi prijatelji i kolege oprostili su se sa njim. Na groblju se čula pesma "Nedelja" koja je postala veliki hit.

Kasnije su ljudi na Dorđolu organizovali spektakl, gde su na video bimu puštene Džejeve slike, kao i delovi nastupa i koncerata. Mnoge kolege nisu mogle da sakriju tugu za Džejem.

1 / 10 Foto: Marina Lopičić

"Toliko sam se isplakala, kao da mi je rođeni brat, nemam brata, ali on mi je bio kao brat. Isplakala sam se da više nema kud. Jedan anđeo, duša, srce jedno, nisam smela da mu kažem da imam problem", istakla je Goca Božinovska u "Premijeri" posle sahrane. Inače, pevač je godinama bio bolest, operisao je srćane zaliske, a bio je stalno na vezi sa lekarima iz Austrije.

foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track