NAKON NEREDA U PAROVIMA, OGLASIO SE MLADEN VULETIĆ: Bivši rijaliti igrač se obratio fanovima, pa im poručio samo JEDNO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Happy

poslao poruku

NAKON NEREDA U PAROVIMA, OGLASIO SE MLADEN VULETIĆ: Bivši rijaliti igrač se obratio fanovima, pa im poručio samo JEDNO! (FOTO)

Stars -

U rijaliti programu "Parovi" predhodnih dana bilo je veoma turbulentno. Naime, šestoro takmičara napustilo je vilu na Hepiju, zbog čega je dolazila i policija, a potom su i saslušani u policijskoj stanici u Zemunu, jer su navodno bili agresivni.

U policijskoj stanici svoj iskaz dali su Aleksandra Coka Lakić, Nenad Marinković Gastoz, Ilijana Vagić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić i Mladen Vuletić. Nakon saslušanja oni se nisu vratili u Vilu iako su se tome nadali njihovi rijaliti cimeri, već uživaju u spoljnom svetu.

Mladen Vuletić je takođe jedan od onih koji je započeo i inicirao odlazak u produkciju, a sada se prvi put nakon privođenja i haosa oglasio na društvenoj mreži instagram.

- Samo da vam se javim - napisao je on.

Mladen Vuletić
foto: Printscreen

Inače, produkcija ovog šou programa ubrzo nakon haosa u rijalitiju oglasili su se i saopštili sledeće:

"Nenad Marinković Gastoz , Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić nakon agresivnog ponašanja neće biti deo glamurozne vile u devetoj sezoni, dok će ostali ostati u "Parovima" i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni. Mi smo srećna televizija koja je protiv nasilja, te štitimo ljudska prava u svakom obliku njihovog bitisanja. Prava iznenađenja tek slede", naveli su iz produkcije.

Maja Jenić, Parovi
foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track