TOPALKU SMETA KAD MU PLJUJU ĆERKU I NAZIVAJU JE STARLETOM: Prišao mu je OPASAN momak i rekao da će mu SVE ZAVRŠITI! ŠOK
Foto: Printscreen/Instagram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

TOPALKU SMETA KAD MU PLJUJU ĆERKU I NAZIVAJU JE STARLETOM: Prišao mu je OPASAN momak i rekao da će mu SVE ZAVRŠITI! ŠOK

Stars -

Milan Topalović Topalko otkrio je kako reaguje na provokativne fotografije svoje ćerke Helene, pa i da mu smeta to što je nazivaju starletom i "pljuju".

Milan se javno obratio određenim tabloidima da bi im bolje bilo da "zaobiđu" Helenu, jer će u suprotnom u njenu odbranu stati kriminalci.

"Sve svetske zvezde i devojke imaju provokativnije fotografije. Žene milionera ponekad izađu u novinama, pa niko za njih nikada nije napisao da su starlete. Nazivaju ih lepim ženama i upućuju im komplimente", ispričao je folker u emisiji "Grand magazin", pa detaljno opisao susret sa kriminalcem voljnim da umesto njega povredi predstavnike sedme sile.

Milan Topalović Topalko
foto: Printscreen/Grandmagazin

"Kada sam završio sa nastupom, prišao mi je jedan momak, seo pored mene i rekao: 'Samo sam došao da ti kažem, pošto sam ja već bio u zatvoru i ništa mi to nije strano, i da odem ponovo nije bitno. Ne što te volim kao čoveka, ali ako ti nekada u životu zatreba ili ti neko uvredi ćerku, molim te samo da me pozoveš, ja ću sve završiti, a ti budi gospodin kao što jesi", istakao je Topalko.

Helena Topalović
foto: Printscreen/Instagram

"Nisu ti svi mama i tata, nisu ti svi komšija, ti imaš teret što ja nisam od početka sa njima dobar. Ja sam prema svima isti, ko hoće, hoće... Najviše je moja zasluga što nju 'pljuju', da bi mene zabolelo", zaključio je pevač.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja