MARIJA RAMADANOVSKI OBJAVOM RASPLAKALA MNOGE Džejova ćerka se obratila rečima koje slamaju i najtvrđa srca: Teško je ŽIVETI (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

tuga

MARIJA RAMADANOVSKI OBJAVOM RASPLAKALA MNOGE Džejova ćerka se obratila rečima koje slamaju i najtvrđa srca: Teško je ŽIVETI (FOTO)

Stars -

Marija Ramadanovski, ćerka preminulog pevača Džeja Ramadanovskog, još uvek ne može da se pomiri sa tim da joj otac više nije živ.

Marija se sada oglasila na svom Instagram profilu, podelila je citat, koji je rastužio sve one koji su ga pročitali.

"Teško je živeti kad ti loše prođe, kad nemaš nikoga da te teši, da ti dođe", pisalo je na fotografiji koju je objavila Džejova ćerka.

Marija Ramadanovski
foto: Printscreen

Podsetimo Džej je sahranjen u Aleji počasnih građana, a mnogi njegovi prijatelji, kolege i cela Džejova porodica okupili su se kako bi se poslednji put sa njim pozdravili. Ramadanovski je u snu umro u 56. godini 6. decembra.

Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu. Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

Džej Ramadanovski, sahrana
foto: Kurir

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja