prelepo

VELIKO SLAVLJE U DOMU ĐOGANIJEVIH! Vesna proslavila 38. rođendan, Đole ju je IZNENADIO, a onda je pao i SOČAN POLJUBAC! (VIDEO)

Stars -

Vesna Đogani danas proslavlja 38. rođendan, a sada je na svom Instagram profilu objavila video snimak kako ju je suprug Đole Đogani iznenadio.

Naime, ona je na sebi imala ljubičastu haljinu na bratele i belu bundu koju je u jednom trenutku bacila na pod. Đole joj je prišao sa tortom na kojoj je bila jedna svećica.

"Dragi moji, meni je danas divan dan! Ne mogu da vam dovoljno zahvalim na svim čestitkama. Prosto tako je. Obožavam vas! Hvala vam što ste tu sve ove godine!", napisala je ona.

Vesna je oduvala svećicu, a onda je pao sočan poljubac. Vesna je odmah podelila video sa svojim pratiocima, a nakon toga je duvala svećice sa ćerkicom u porodičnom domu.

Vesna Đogani
foto: Printscreen

Vesna i Đole imaju ćerku Lauru, o kojoj je nedavno Vesna govorila.

"Đole i ja volimo red i disciplinu, veoma smo organizovani. Napravili smo neki raspored, šta stižemo, šta sme, šta ne... Npr. kako da objasnimo deci da budu ozbiljna, idu u školu, a ja sam uzela papir i rekla koliko vremena će deca provesti u školi i koliko u igri. Kada je videla da ima više vremena za "igranjac" oduševila se", izjavila je Đoganijeva u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Đole Đogani, Vesna Đogani
foto: Kurir Televizija

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja