ŽENA OD SULTANA ISKRENO O BORBI SA KILOGRAMIMA: Pevačica priznala da se ugojila, a evo kako je smršala! OVO JE NJENA TAJNA!
Foto: Printscreen/Instagram

iskrena

ŽENA OD SULTANA ISKRENO O BORBI SA KILOGRAMIMA: Pevačica priznala da se ugojila, a evo kako je smršala! OVO JE NJENA TAJNA!

Stars -

Pevačicu Tijanu Milentijević je pandemija virusa korona navela da još više računa povede o svom zdravlju, pa je unos vitamina pojačala, a svoj inače zdrav životni stil dodatno korigovala.

Tijana Milentijević
foto: Printscreen/Magazin In

- Oduvek vodim računa o svom zdravstvenom stanju, i pre pojave korone. Nažalost, čitava ova situacija je na sve nas dosta štetno uticala. Sada smo svi mnogo više oprezniji kada je zdravlje u pitanju. Trudim se da svakog jutra unosim što više vitamina i da se hranim što zdravije mogu. Više vremena provodim kod kuće, tako da imam vremena da se svemu tome i zaista posvetim. Pre svega ovoga sam stalno išla po restoranima i jela sve i svašta, dok je sada situacija potpuno obrnuta - kaže Tijana i priznaje da se tokom karantina ugojila.

- Eto, baš sada pričam o zdravoj ishrani, a opet sam i pored svega toga nabacila koji kilogram viška na proleće. Taj karantin je uticao na sve nas, pa tako i na mene. Slabije sam se kretala tokom tog kritičnog perioda i samim tim su se kilogrami lepili. Međutim, pozitivna strana je što sam u poslednje vreme skinula čak tri kilograma. Tako je bar poslednji put pokazala vaga kada sam se merila. Kada god imam puno obaveza, brzo i smršam. Krene trka, frka i tako uspem da se istopim - objašnjava pevačica.

Tijana eM, Tijana Milentijević, Žena od sultana
foto: Printscreen/Premijera

Iako je neko ko voli da jede, Tijana se trudi da izbegava sve one namirnice koje važe za nezdrave, ali jedino čemu ne može da odoli su slane grickalice.

- Izbegavam hleb i testo najviše. Znam da to nikako nije zdravo, pa samim tim se to ne nalazi na mojoj listi. Slatkiši i gazirana pića su takođe zabranjeni, dok slanišima ne mogu da odolim. Čipsevima i grisinama nikako ne mogu da se oduprem. Međutim, potrudiću se da to bude moja daleka prošlost - kaže Milentijevićeva, koja do sada nije imala problema sa zdravljem.

Kada je reč o nezi, pevačica ističe da ima sreće što joj je koža prirodno čista, ali uprkos tome ona preduzima sve što je u njenoj moći da tako i ostane.

- Srećna sam što mi je koža prirodno čista i lepa. Kod kuće je održavam kremicama koje je fino hidriraju i srede svaku nesavršenost koja u tom trenutku postoji. Naravno, pored toga posećujem kozmetičara, gde sam redovna na tretmanima lica. Volim da izgledam sveže, zdravo i negovano - zaključuje Tijana.

Tijana Milentijević
foto: Printscreen/Magazin In

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track