ISPLIVALA DO SADA NEVIĐENA FOTKA SA SVADBE DŽEJA I NJEGOVE NADE: Pokojni pevač u ulozi mladoženje, a ona sva u BISERIMA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram, Dragan Kadić

tuga ne jenjava

ISPLIVALA DO SADA NEVIĐENA FOTKA SA SVADBE DŽEJA I NJEGOVE NADE: Pokojni pevač u ulozi mladoženje, a ona sva u BISERIMA (FOTO)

Stars -

Pevač Džej Ramadanovski je preminuo u svom stanu na Dorćolu, a tuga za njim ne jenjava. Džej je iza sebe ostavio veliki broj hitova koji su ga proslavili, a bio je poznat i po svojim dobrim delima.

Džej Ramadanovski, sahrana
foto: Kurir

Važio je za velikog dorćolskog šmekera i boema, a Džej je za života često govorio o svojoj bivšoj supruzi Nadi sa kojom ima dve ćerke Anu i Mariju. Koliko ju je voleo govori i da je čak istetovirao njeno ime na ruci.

Nada se gotovo nikada nije pojavljivala u javnosti, sve do pevačeve sahrane. Sada je isplivala i do sada neviđena fotografija koja je nastala na njihovom venčanju. Tada je ona zablistala u venčanici i biserima oko vrata, dok je Džej nosio sivo odelo i mašnu oko vrata.

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track