PEVAČICE UKRASILE SVOJE DOMOVE: Nata i Ilda jelku okitile roze ukrasima,kod Viki kao u šoping molu! (FOTO)
Foto: ATA Images

DEKORACIJA

PEVAČICE UKRASILE SVOJE DOMOVE: Nata i Ilda jelku okitile roze ukrasima,kod Viki kao u šoping molu! (FOTO)

Stars -

Do Nove godine ostalo je još svega dve nedelje, a iako velikih slavlja neće biti, mnogi se raduju praznicima u kući i s porodicom. Ni javne ličnosti, posebno one koje imaju malu decu, nisu ništa manje uzbuđene, pa su nedostatak posla iskoristile kako bi s njima kitile jelku i ukrašavale dom.

Jedna od prvih koja je svoj dom pripremila za novogodišnje praznike je Nataša Bekvalac, koja je još u novembru izvadila ukrase i dekoraciju i krenula s kićenjem. U tome su joj pomogle njene ćerke, a sasvim sigurno se može reći da je Natina jelka jedna od najlepših. Preovladavaju roze i srebrne kugle, a gotovo da nema nijedne grane na kojoj nema ukrasa. Ona je fotografiju podelila na Instagramu uz poruku.Jedna od prvih koja je svoj dom pripremila za novogodišnje praznike je Nataša Bekvalac, koja je još u novembru izvadila ukrase i dekoraciju i krenula s kićenjem. U tome su joj pomogle njene ćerke, a sasvim sigurno se može reći da je Natina jelka jedna od najlepših. Preovladavaju roze i srebrne kugle, a gotovo da nema nijedne grane na kojoj nema ukrasa. Ona je fotografiju podelila na Instagramu uz poruku.

- Dobro jutro i srećna vam Nova 2021. Želim nam da svi budemo zdravi. Želim da ponovo mogu da zagrlim mamu i tatu. Puno smo naučili, draga 2020, dok si trajala, hvala ti - napisala je pevačica. Sličnim tonovima ove godine se igrala i Ilda Šaulić, koja je početkom decembra dekorisala svoj dom, a poranila je zbog naslednice, koja se, kao i svako dete, raduje novogodišnjim praznicima. Pevačicina jelka izgleda kao one koje vidimo na filmu, a dominiraju roze i bronzani tonovi.

Za razliku od njih, Marija Šerifović voli crvenu boju, koja preovlađuje na njenoj jelci.

Sličan ukus njoj ima i Viki Miljković, koja se potrudila da njen stan u Beogradu na vodi postane poput šoping-mola - prepun dekoracije, Deda Mrazova...

Njenom jelkom dominiraju crvena i zlatna boja, kao i lampice.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track