BILA JE ŽRTVA NASILJA, PA ZNA KAKO JE! Nadežda javno pružila podršku ženi od sultana: Biljićeva joj uputila samo OVE REČI! (FOTO)
Foto: Screenshot

podrška

BILA JE ŽRTVA NASILJA, PA ZNA KAKO JE! Nadežda javno pružila podršku ženi od sultana: Biljićeva joj uputila samo OVE REČI! (FOTO)

Stars -

Pevačica Tijana Milentijević prijavila je policiji da je pretučena od strane momka M.K. koji je bio bubnjar u njenom bendu, a tim povodom se na svom Instagram profilu oglasila i Nadežda Biljić koja je bila u sličnoj situaciji kao pevačica.

Nadežda Biljić
foto: Printscreen/Ami Dži šou

Nadežda je Tijani uputila reči podrške, pa je tim povodom napisala:

"Podrška za moju Tijanu Milentijević! Drži se, jaka si ti žena. Šaljem ti puno ljubavi", napisala je Nadežda na svom Instagram storiju.

Nadežda Biljić
foto: Printscreen

Podsetimo, okršaj između pevačice i njenog momka odigrao se u ranim jutarnjim časovima kada je on u navodno alkoholisanom stanju udario šakom u lice, a ona je prijavila sve policiji i uputila se u Urgentni. On tvrdi da je nije udario jako kao i da je ona njemu nanela lakše telesne povrede.

Pevačica se nakon toga oglasila u veoma lošem stanju, teško je disala i plakala.

"Molim vas teško mi je, ne mogu sada da pričam o tome", rekla je, a kada upitana da li može da odgovori da li je zaista bila pretučena, napravila je pauzu, a zatim odgovorila.

"Molim vas ipak ne želim da pričam o tome, nisam u stanju", odgovorila je Tijana za "Srbija Danas".

Tijana Milentijević
foto: Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track