još jedna korekcija

OTKRIVENO KOLIKO JE DRAGANA MITAR DALA PARA ZA NOVU OPERACIJU! Kaže da joj je ovo poslednja operacija, a za NOVI NOS nije žalila!

Stars -

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Dragana Mitar nedavno se podvrgla još jednoj estetskoj korekciji.

Naime, ona je operisala nos, a kako se prenosi za tu korekciju odvojila je oko 3.000 evra. Kako stoji na jednom sajtu za plastične hirurgije cene za ovu estetstku korekciju kreću se od 400 pa do 3.200 evra, u zavisnosti od želje pacijenata.

Dragana Mitar
foto: Pritnscreen

Ona je sada na svom Instagramu objavila video snimak prilikom posete doktoru, a na nosu se i dalje vidi zavoj, što Dragana ne krije da je imala operaciju.

- Mnogi osuđuju plastičnu hirurgiju, a ja nemam ništa protiv estetskih korekcija, svako treba da menja na sebi ono sa čim nije zadovoljan. Ja sam dugo želela da uradim ovu intervenciju. Čitavo osoblje bolnice u kojoj sam se operisala je divno, a i doktor koji je radio intervenciju. Sve je prošlo u najboljem redu, osećam se fantastično, za par dana skidam zavoje pa očekujem baš ono o čemu sam maštala - rekla je Dragana.

Inače, ona je i priznala da je ranije nos u programu Fotošopa stalno smanjivala prilikom slikanja, te smatra da će sada mnogo bolje izgledati sa "bejbi" nosem, kako ga mnogi nazivaju.

Takođe, ona je izjavila da misli da je sada završila sa estetskim zahvatima, s obzirom da je uradila do sada sve što je želela.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track