DARKO LAZIĆ NE MOŽE DA SE POMIRI SA GUBITKOM OCA: Pevač objavom rastužio sve, nakon Milanove smrti poručio SAMO JEDNO (FOTO)
Foto: Ana Paunković

očajan

DARKO LAZIĆ NE MOŽE DA SE POMIRI SA GUBITKOM OCA: Pevač objavom rastužio sve, nakon Milanove smrti poručio SAMO JEDNO (FOTO)

Stars -

Pevač Darko Lazić doživeo je veliki gubitak pre nekoliko dana kada je njegov otac, harmonikaš Milan Lazić preminuo usled komplikacija koje su se dogodile nakon što se podvrgao operaciji smanjenja želuca.

Milan je sahranjen u utorak, a Darko i njegova porodica veoma su teško podneli Milanovu smrt.

Darko je sada još jednom pokazao da ne može da se pomiri sa činjenicom da njegovog oca više nema, pa je tako objavio karikaturu gde je nacrtana cela porodica koja se drži zajedno, a uz nju piše sledeće:

"Bez obzira koliko misliš da si siromašan, ako imaš porodicu, imaš sve".

Ovo je samo još jedan dokaz koliko Darku nije lako, a i njegova verenica Marina Gagić objavila je emotivnu poruku koja govori i da je njoj veoma žao zbog gubitka u porodici.

"Život nema plan. On šiba. Ne bria. Nema osećanja. Život nije nešto što dobiješ da potrošiš. Nije ni tako dug da bi ga sačekao, traćio na bilo šta. Seti se samo kako je kad izgubiš nekoga. Kako tad, pa i više puta za jednog ljudskog veka saznamo šta je život. Život je vrlo kratak, nemoj ga uzalud živeti. Osvesti se, sagledaj sebe i svoje najbliže. Ničemu se ne predaj slepo. Otvori oči i živi tako da ti ne bude žai. Ni sebe, ni drugih", stoji u njenoj objavi.

Milan Lazić, Darko Lazić
foto: Ana Paunković

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track