Nema PEVAČICINIH kola ispred zgrade gde živi

U OVOJ ZGRADI JE ŽENU OD SULTANA ISTUKAO DEČKO! Komšije u ŠOKU: Izgledali su SREĆNO, ZALJUBLJENO i stalno su se držali za ruke

Stars -

Tijana Milentijević, poznata i kao Žena od sultana, pretrpela je nasilje u četvrtak ujutro kada ju je, kako su preneli mediji, njen dečko M. K, inače bubnjar, fizički nasrnuo na nju u njenom stanu i pesnicom je udario, a potom i polio hladnim tušem.

Tijana Milentijević, zgrada
foto: Zorana Jevtić

Milentijevićeva je nasilje policiji, a pevačica je posle u izjavama medijima rekla da se oseća izuzetno loše i da ne želi da komentariše navedenu situaciju.

"Molim vas teško mi je, ne mogu sada da pričam o tome", rekla je.

Tijana Milentijević, zgrada
foto: Zorana Jevtić

Dan posle nasilja koje je pretrpela nasilje, njenih kola ispred zgrade gde živi nema, a komšije kažu da su veoma iznenađeni jer su izgledali veoma srećno.

"Skoro smo ih videli zajedno, izgledali ok, držali su se za ruke, javili se, sve je bili u redu", rekle su nam komšije, dok jedna komšinica nije ni znala da znala da živi kod njih dok nije pročitala u novinama.

Tijana Milentijević, zgrada
foto: Zorana Jevtić

U obližnojoj prodavnici su nam rekli da su uvek bili ljubazni, da su izgledali kao pravi zaljubljeni par i da su iznenađeni kad su saznali da ju je tukao.

Tijana Milentijević, zgrada
foto: Zorana Jevtić

kurir.rs/J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track