ŽENA OD SULTANA SKUPILA SNAGU! Dečko je PRETUKAO u stanu: Doživela sam fizičko i psihičko nasilje! Poslala devojkama JAKU poruku
Foto: Instagram

pretrpila nasilje

ŽENA OD SULTANA SKUPILA SNAGU! Dečko je PRETUKAO u stanu: Doživela sam fizičko i psihičko nasilje! Poslala devojkama JAKU poruku

Stars -

Pevačica Tijana Milentijević prijavila je dečka policiji zbog batina koje je dobila. Kasnije su isplivali i detalji da su njeni roditelji protiv ove veze, da su njih dvoje više puta raskidali, kao i da je pevačicin dečko nedavno napravio opšti haos u jednoj kafani nakon što se potukao zbog nje.

Tijana se kratko juče javila novinarima i istakla kako nije u stanju na priča, a već danas je skupila snagu i odlučila javno da se obrati svima.

Tijana Milentijević, zgrada
foto: Zorana Jevtić, ATA images

"Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju, i na podršci. Nadam se da me razumete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. I ovoga puta javno apelujem na sve devojke da ne trpe nikakvo nasilje - pisalo je u saopštenju je koje je stiglo od produkcijske kuće Sharan concept.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track