MUČILO GA JE NEŠTO ŠTO NIKOME NIJE REKAO! Džejov prijatelj otkrio da je pevač sa sobom odneo TAJNU
Foto: Marina Lopičić

Nikad se nije žalio

MUČILO GA JE NEŠTO ŠTO NIKOME NIJE REKAO! Džejov prijatelj otkrio da je pevač sa sobom odneo TAJNU

Stars -

Folk pevač Boban Rajović, bio je jedan od najbližih prijatelja pokojne legende narodne muzike Džeja Ramadanovskog. Njihove porodice su se družile, letovali su zajedno, a Boban je kivan što su mnoge kolege od Džeja digle ruke poslednjih godina.

Boban Rajović
foto: Printscreen

“Bio sam mnogo ljut i razočaran. I tada sam pričao, a i sada ću. On je ušao u neki svoj svet, mnogi su ga otpisali i rekao sam im da će im biti žao jednog dana i taj dan je došao. Ne znam osobu na svetu koja je Džeja poznavala, a da nije pustila suzu kada je umro. Trebalo je malo ranije da se sete, jer on je zaslužio svojim pesmama i hitovima da probamo da ga vratimo u normalu i u posao. On je bio najgori za sebe, a dobar za sve ostale”, rekao je Rajović, a potom otkriva da je Džej često plakao, ali i da je neku tajnu odneo na onaj svet.

“Jeste, umeo je često da pusti suzu. Plakao je kada je i sa mojom decom pričao o svom životu, ali i kada sam mu ja pričao o nekim svojim situacijama. Umeo je i uz pesmu da plače od radosti. Sve više razmišljam o tom čoveku i mislim da sam ga u potpunosti shvatio i razumeo, mogao sam da pročitam na njemu da ga je mučilo nešto što nikad nikome nije rekao. Nikada se nije požalio, ja sam pomogao tom i tom, a on meni nije, naprotiv. Imam snimak gde ja govorim: ‘Džeki, mi smo tu , nama ne treba niko, iako bi neki mogli da se jave, a ne javljaju se’, a on kaže: ‘Ne, nama se svi javljaju, nas svi vole’. On nikog nije hteo da okalja ili uvredi’, priseća se Boban za Svet a prenose mediji.

Folker ističe da je Džej bio velikodušan i da je voleo drugima da pomaže. Osvrnuo se na to što je Džej planirao da objavi knjigu o svom životu.

“Čuo sam za to i nadam se da će je neko objaviti. Sećam se, jednom smo radili u Velsu i u četiri sata ujutru smo otišli na benzinsku pumpu gde je on stajao pored aparata za kafu i nikom ko je ušao na pumpu nije dozvolio da plati, bez obzira da li je Austrijanac, Nemac… Kupio je neki alat, a ja ga pitam šta će mu to, on: ‘Pa jeftino, brate, što da ne kupim’. Zapravo je samo hteo da potroši pare, da ih potroši što pre. Rano nas je napustio, moao je još da živi, ali zaspao je nasmejan i srećan što je mogao da pomogne svima, delio je svima šakom i kapom. Pa mojim klincima, kojima stvarno ne treba, svaki put kada bi ih video, davao bi po 20, 50, 100 evra. Nebitno koliko, ali imao je taj osećaj. Ja volim da dajem, pa se radujem što ima još takvih ljudi”, napominje pevač, koji je pre dve godine objavio duetsku pesmu sa Džejem “Hej, živote, druže”.

aleja zaslužnih građana, Džej Ramadanovski
foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić

.kurir.rs/svet

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja